VUOKRAA JAAMANTUPAA

Jaamantupa

WP_20160614_001kylätalo4TakasivuJulkisivu

Vuoden 1991 syksyllä aloitettiin rakentaa Rääkkylän kunnalta vuokratulle Jaaman uimarannan tontille kylätaloa. Pohjatöiden jälkeen alettiin hirsityöt Keski-Karjalan kansalaisopiston kurssina. Parhaillaan kurssilla oli mukana 18 miestä. Hirret kerättiin kyläläisten metsistä – kaikki lahjoittivat puuta. Kevääseen mennessä saatiin katto päälle. Talolle tuli kokoa n. 78 m² sekä verannat. Syksyllä jatkettiin töitä. Välillä kerättiin rahaa talkootoiminnalla. Talo saatiin valmiiksi ilman lainarahaa. Juhlalliset vihkiäiset pidettiin 6.5.1994. Vihkimisen suoritti maaherra Hannu Tenhiälä noin satapäisen yleisön läsnäollessa. Vuonna 2015 kylätalo nimettiin ”Jaamantuvaksi

Ari Vaittisen puhe kylätalon avajaisissa.

kylätalo3

Jaamantuvalla voi järjestää juhlia, pitää kokouksia, viettää saunailtaa tai vaan lomailla. Majoittumaan mahtuu 10-15 henkilöä (ei erillisiä huoneita). Vieressä on uimaranta, grillikatos, veneranta, veneenlaskuluiska ja hyvät kalavedet. Kesäaikaan on käytettävissä myös aitta sekä soutuvene. Talossa on langaton nopea internetyhteys.

kylätalo 004Tupa parveltaKeittiöTerassi

Jaamantuvan osoite:
Jaaman rantatie 140

Jaamantuvan vuokraus

Jaamantuvan vuokrausta voi tiedustella Lea Kankkuselta (p. 050 5544029 ) tai voit tehdä varauksen täällä netissä. Häneltä saa myös tarkempia tietoja avaimen luovutuksesta ynnä muista käytännön asioista.

Varustelutasoon kuuluvat sähkö, vesi (myös lämpimänä), WC ja sauna suihkuineen. Keittiössä ( uusittu 2018) on jääkaappi, astianpesukone, sähköhella, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, astiat ja ruokailuvälineet. Lisäksi talossa on vuolukivitakka, TV sekä vuodevaatteet n. 15 hengelle. Lakanat, tyynyliinat ja pyyhkeet on tuotava itse. Tarvittaessa käytettävissä videotykki ja valkokangas. Aitasta löytyy pakastin.

kylätalo 002

Vuokrat:

kt. vuokraushinnasto  
Huom! Jätäthän talon lähtiessäsi siistiin kuntoon. Mikäli joudumme tekemään jälkisiivouksen, perimme siitä hinnaston mukaisen maksun.