Sopimusehdot

Jaaman kylätalon vuokrauksen sopimusehdot

Ehdot tulevat osapuolia sitovaksi, kun vuokranantaja (Jaaman Seudun Kyläyhdistys ry)  on vahvistanut varauksen sähköpostilla tai kirjeitse ja asiakas on maksanut ennakkomaksun/ vuokran.

Asiakas voi suorittaa kylätalon varaamisen internetissä olevien ohjeiden mukaisesti tai  puhelimitse. Asiakkaalle lähetetään postissa tai sähköpostissa varausvahvistus, jossa on laskut ennakkomaksun ja loppusuorituksen  maksua varten.

Peruutus on aina tehtävä aina kirjallisesti (internetsivulta, kirjeellä, sähköpostilla). Peruutus on pätevä vasta, kun varauksista huolehtiva henkilö on vahvistanut sen. Maksettua ennakkoa ei palauteta. Mikäli varauksen peruutus tapahtuu ilman todennettavaa pätevää syytä myöhemmin kuin 21 vrk ennen vuokrauksen alkua, veloitetaan koko vuokrahinta. Peruutuksesta on ilmoitettava viipymättä varauksista huolehtivalle ja peruutuksen syy on osoitettava luotettavalla tavalla, esim. lääkärintodistuksella. Vuokranantaja voi perua varauksen ylivoimaisen esteen vuoksi. Tällöin asiakkaalla on oikeus saada maksamansa summa takaisin kokonaisuudessaan.

Vuokranantaja luovuttaa ja vastaanottaa avaimet sovitussa paikassa sovittuna ajankohtana. Lähdettäessä kylätalo on oltava kalusteineen ja varusteineen siinä kunnossa kuin se oli avaimia vastaanotettaessa. Ellei erikseen muuta sovita, asiakas tuo mukanaan omat liinavaatteet ja pyyheliinat. Asiakas vastaa siivouksesta loma-aikana ja sen lopuksi. Mikäli vuokranantaja joutuu siivoamaan mökin, hänellä on oikeus periä hinnaston mukainen loppusiivousmaksu.

Vuokrajakson aikana vuokranantaja huolehtii lumitöistä traktorilla lingottavien kulkuväylien osalta. Vuokralainen vastaa kuistien, portaiden, patioiden ja polkujen puhdistamisesta ja liikkuu niillä omalla vastuullaan.

Mahdollisten sähköntoimitushäiriöiden osalta vuokranantaja ei ole korvausvelvollinen.

Kylätaloa ja sen aluetta saa käyttää varauksen perusteena oleva henkilömäärä. Avotulen teko metsäpalovaroituksen aikana on kielletty. Sisätiloissa tupakointi on kielletty.  Lemmikkieläimistä on ilmoitettava varauksen yhteydessä.

Vuokralainen on velvollinen korvaamaan kylätalolle ja sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingon.

Huomautukset ja valitukset on ilmoitettava vuokranantajalle.

Toivomme Sinun jättävän palautteen, olitpa sitten tyytyväinen tai tyytymätön.

Viihtyisää oleskelua Jaaman kylätalossa.