Kyläyhdistys

Jaaman seudun kyläyhdistys ry.

Kylätoiminta alkoi Jaaman seudulla 1980-luvun loppupuolella. Ensimmäisessä kyläillassa valittiin visioryhmä pohtimaan asioita. Myöhemmin valittiin kylätoimikunta joka alkoi miettiä yhteisen kokoontumispaikan tarvetta ja hankintaa. Päädyttiin uuden kylätalon rakentamiseen ja perustettiin Jaama-Täitimenniemen kylätaloyhdistys ry vuonna 1991. Se toimi kylätoimikunnan rinnalla. Vuonna 1995 kylätaloyhdistys muutti nimensä Jaaman seudun kyläyhdistys ry:ksi, jossa kylätoimikunta toimii yhdistyksen hallituksena.

Jaaman Seudun Kyläyhdistys ry:n tarkoituksena on parantaa alueella vakituisesti tai vapaa-aikanaan asuvien ihmisten hyvinvointia ja sosiaalista kanssakäymistä sekä edistää kyliemme elinvoimaisuutta. Tämä toteutuu parhaiten tekemällä asioita yhdessä, auttamalla ja kannustamalla toisiamme.

Kehittämällä myös yhteistyötä kunnan, järjestöjen ja maaseudun kehittämistahojen kanssa voimme parhaiten hyödyntää uusia mahdollisuuksia ja saada äänemme kuuluviin päätöksiä tehtäessä.

Yhdistyksemme antaa jokaiselle kotiseutumme kehittämisestä kiinnostuneelle mahdollisuuden tulla mukaan toimintaan ja vaikuttamaan yhteiseksi hyväksemme.

Sinulla on myös halutessasi mahdollisuus tulla valituksi kylätoimikuntaan, jolloin vaikutusmahdollisuutesi ovat entistä paremmat.

Oletpa sitten kokenut yhdistystoimija tai uusi, olet tervetullut mukaan.

Liity siis jäseneksi joukkoomme!

Yhdistyksemme on puoluepoliittisesti sitoutumaton.