Jaamantupa

Kyläläisten tapaamispaikka, Jaamantupa, sijaitsee Oriveden rannalla (Kartta). Tupa tarjoaa oivan mahdollisuuden järjestää juhlia ja kokouksia tai vain viettää leppoisaa aikaa nauttien ulkoilusta, luonnosta, saunan löylyistä tai takkatulen lumosta.
Makuupaikkoja tuvasta löytyy jopa 15 henkilölle. Rannassa sijaitsevat grillikatos ja veneranta sekä lapsille matala hiekkaranta. Kalastajille tiedossa hyviä kalasaaliita. Kesällä käytettävissäsi on myös aitta sekä soutuvene. Talvella mahdollisuus mm. hiihtämiseen, lumikenkäilyyn ja pilkkimiseen.
Jos lomailun ohessa haluat tehdä etätöitä, käytössäsi on nopea valokuitu-internetyhteys. Tule Jaamantuvalle viihtymään.

Jaamantuvan vuokrausta voi tiedustella Lea Kankkuselta (p. 050 5544029 ) tai voit tehdä varauksen täällä netissä. Häneltä saa myös tarkempia tietoja avaimen luovutuksesta ynnä muista käytännön asioista.

Varustelutasoon kuuluvat sähkö, vesi (myös lämpimänä), WC ja sauna suihkuineen. Keittiössä ( uusittu 2018) on jääkaappi, astianpesukone, sähköhella, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, astiat ja ruokailuvälineet. Lisäksi talossa on vuolukivitakka, TV sekä vuodevaatteet n. 15 hengelle. Lakanat, tyynyliinat ja pyyhkeet on tuotava itse. Tarvittaessa käytettävissä videotykki ja valkokangas. Aitasta löytyy pakastin.

Jaamantupa löytyy osoitteesta: Jaaman Rantatie 140, 82335 Rasivaara.